Acasă Anchete Interne Cei doi suspecți în cazul uciderii cetățeanului italian, găsit carbonizat în portbagajul...

Cei doi suspecți în cazul uciderii cetățeanului italian, găsit carbonizat în portbagajul mașinii, la Măgurele, au recunoscut faptele

DISTRIBUIȚI

164710 – 11052022 – Cei doi suspecți în cazul uciderii cetățeanului italian găsit carbonizat în portbagajul unei mașini incendiate, în orașul Măgurele, au recunoscut faptele, scrie G4media.ro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei doi au recunoscut că l-au omorât pe afaceristul italian după un scandal pe fondul geloziei. Italianul, care avea o relație cu românca, a mers acasă la ea, la un apartament din Sectorul 5 al Capitalei, unde a găsit-o cu fostul soț și au început să se certe. După ce l-au omorât, cei doi au vrut să scape de cadavrul acestuia, l-au transportat cu mașina pe un câmp din Măgurele și l-au incendiat. Autorii crimei au scos plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, însă anchetatorii au descoperit, după seria șasiului, că vehiculul înmatriculat în Peninsulă ar aparține în prezent unei firme de închirieri.

Reamintim că atoritățile au făcut percheziții marți seară la domiciliile a două persoane, un bărbat și o femeie, în dosarul cetățeanului italian mort în Ilfov. Este vorba despre cetățeanul italian Mauro Donato Gadda, găsit carbonizat în portbagajul unei mașini în Măgurele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.