Acasă Anchete Interne Cu prilejul Zilei de 1 Iunie, IPJ Ilfov a organizat ,,Cupa Copilului...

Cu prilejul Zilei de 1 Iunie, IPJ Ilfov a organizat ,,Cupa Copilului – Fii inteligent, nu violent”

DISTRIBUIȚI

165003 – 29052022 – În contextul zilei de 1 iunie, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a organizat ediția a-II-a a evenimentului ,,Cupa Copilului – Fii inteligent, nu violent”, la 28 mai a.c., la Liceul ,,Dumitru Dumitrescu” din Buftea.

Activitățile s-au desfășurat cu implicarea antrenorului de arte marțiale, A.S.P. Musat Dumitru, din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Ilfov,  în parteneriat cu IPJ Ilfov, Primăria Buftea Federația Română de Sambo, Asociația Internațională a Polițiștilor- Regiunea Ilfov și Palatul Copiilor Ilfov.

La activități  au participa copii de la mai multe cluburi sportive, din Ilfov și București. De asemenea, au fost invitați elevi ai Școlii nr. 2 din Tânganu și ai Școlii Generale nr. 1 din Cernica, precum și copii ucraineni, refugiați din calea războiului, însoțiți de părinți.

Activitățile au inclus concursuri de arte marțiale și respectiv de șah, ateliere de origami, de pictură și dans sportiv.

De asemenea, s-au desfășurat activități pe linie de educație rutieră, în cadrul cărora, copiii au cunoscut laboratorul  de educație rutieră, au învățat despre regulile de circulație și au interacționat și experimentat  prin  jocuri interactive cu polițiștii Biroului de Siguranță Școlară Ilfov, ai Serviciului Rutier Ilfov și polițiști de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității Ilfov.

În cadrul evenimentului au fost înmânate diplome, premii, cupe  și medalii. Intrarea a fost liberă, anunță IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.