Acasă Cultura/Media Discover Romania, aplicație care cuprinde un tur ghidat audio al celor mai...

Discover Romania, aplicație care cuprinde un tur ghidat audio al celor mai importante obiective turistice din România

DISTRIBUIȚI

 164835 – 19052022 – În cadrul Zilelor Muzeului Satului – 86 de ani, la 18 mai, de Ziua Internațională a Muzeelor, a avut loc lansarea turului ghidat Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti” în aplicația Discover Romania,

La Sala Victor Ion Popa au luat cuvântul conf. univ. dr. Paula Popoiu, managerul Muzeului Național al Satului ”Dimitrie Gusti”, Valentin Dumitru, administrator al Discover Romania și Mihai Niță, asociat al Discover Romania.

Aplicația la această dată este disponibilă în limbile română, franceză și germane. Limbile engleză și spaniolă sunt în faza finală și vor fi încărcate în aplicație la sfârșitul lunii mai.

Discover Romania este o aplicație care cuprinde un tur ghidat audio al celor mai importante obiective turistice din România și este creată pentru a oferi turiștilor informații utile. Aplicația poate fi descărcată gratuit din magazinele online GooglePlay și App Store, iar turul ghidat audio are un cost de 14,99 lei/descărcare putând fi utilizat imediat.

Toate punctele de interes din acest tur ghidat sunt documentate cu informații detaliate, iar turiștii au posibilitatea de a selecta limba dorită (română, engleză, germană, italiană, franceză, spaniolă, maghiară, rusă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.