Acasă Stiri Locale Bucuresti-Ilfov Ilfov: Detalii despre pasajul Domnești

Ilfov: Detalii despre pasajul Domnești

DISTRIBUIȚI

164748 – 12052022 – Secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, vine cu detalii despre pasajul Domnești

Scrioșteanu precizează că a început montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin aferente ultimei rampe a pasajului, s-a finalizat montarea armăturii și turnarea betonului aferent plăcii de suprabetonare pe încă două segmente ale inelului central, respectiv: segmentul din Nord și cel din Sud, au început montarea predalelor și pe segmentul de Sud-Est aferent inelului central și montarea elementelor prefabricate aferente zidurilor de sprijin și la ultima rampă a pasajului, respectiv: rampa de urcare-coborâre dinspre și spre Domnești.

”Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspreBragadiru, la rampa de urcare dinspreChiajna, precum și la rampa de coborâre spre București. Se lucrează la montarea acestora și la rampa de coborâre spre Chiajna, precum și la rampa de urcare dinspre București. Continuă realizarea grinzii de parapet la rampa de coborâre spre Chiajna.

Continuă realizarea trotuarelor aferente drumurilor colectoare dinspre Domnești și a început realizarea acestora la drumurile colectoare spre București și se lucrează la relocarea celorlalte rețele de utilități, precum și la realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public”, scrie Scrioșteanu pe pagina sa de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.