Acasă Anchete În cazul de la Măgurele, anchetatorii cred că e vorba de crimă

În cazul de la Măgurele, anchetatorii cred că e vorba de crimă

DISTRIBUIȚI

164665 – 08052022 – După cum a anunțat viitorulilfovean.ro, autoritățile au fost solicitate sâmbătă, 7 mai, să intervină pe un câmp din localitatea Măgurele, județul Ilfov, după ce un bărbat a observat o mașină în flăcări. Oamenii legii au găsit oase umane în portbagaj.

Anchetatorii cred că este vorba de o crimă deoarece craniul avea urme de lovituri cu un corp dur. Totuși, identitatea potențialului criminal va fi greu de stabilit deoarece flăcările au distrus probele ADN și amprentele, potrivit Știrile ProTv.

Descoperirea a fost făcută la marginea orașului Măgurele, din Ilfov. Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat: ”Se vedea fum puternic de pe balcon și am crezut că s-a dat foc la cauciucuri cum se mai întâmpla frecvent pe aici”, spune acesta.

Zona a fost împânzită de criminaliști în scurt timp deoarece în portbagaj au fost descoperite un craniu și oase umane.

Comisar șef de poliție Anne Marie Ciolcă, IPJ Ilfov: ”Urmează ancheta în derulare, administrarea probatoriului: audieri de martori, evident la faţa locului colegii sunt atenţi dacă sunt urme, probe, indicii, vin şi criminalişti în funcţie de caz, se caută camere de supraveghere, se discută cu cetățenii prezenţi acolo ca să poată să identifice aceste camere”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.