Acasă Social Administratie Pașaport pentru vacanță

Pașaport pentru vacanță

DISTRIBUIȚI

 165033 – 31052022 – Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Bucureşti îşi deschide porţile, miercuri, pentru copii, iar pentru a depune cererea de eliberare a acestor documente de călătorie nu mai este necesară programare prealabilă.

Copiii cu vârsta peste 14 ani se pot prezenta singuri cu declaraţie din partea părinţilor autentificată în ţară de notarul public, iar în străinătate la misiunile diplomatice sau oficiile consulare sau însoţiţi de părinţi – cei cu vârstă mai mică de 14 ani, conform prevederilor legale, pentru a depune cererea de eliberare a paşaportului, fără a fi nevoie de programare prealabilă.

Cu ocazia evenimentului „Paşaport pentru vacanţă”, programul de primire a cererilor pentru minori va fi la sediile din Plaza Mall România şi din Park Lake în intervalul orar 8.30 – 16.30.

Reprezentanţii Prefecturii Capitalei roagă persoanele care vor solicita depunerea cererii de eliberare a paşapoartelor pentru minori să consulte pagina de internet www.pasapoarte.mai.gov.ro, pentru a se asigura că au asupra lor toate documentele necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.