Acasă Anchete Interne Percheziții într-un caz de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor

Percheziții într-un caz de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor

DISTRIBUIȚI

164721 – 11052022 –  La data de 11 mai 2022, polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.G.P.R., cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și Institutului Național de Criminalistică, respectiv de la arme, explozivi și substanțe periculoase din București și Ilfov, pun în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar de urmărire penală supravegheat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

În dosarul de urmărire penală se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Acțiunea urmărește documentarea activității infracționale a unui grup de persoane bănuite că săvârșesc acte de violență, în special în zona unui complex comercial din București, prin agresarea unor tineri.

De asemenea, se are în vedere identificarea și indisponibilizarea bunurilor deținute ilegal.

Operațiunea de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.