Acasă Politic Prima doamnă a SUA, Jill Biden, vizită oficială în România

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, vizită oficială în România

DISTRIBUIȚI

164576– 02052022 – Prima doamnă Jill Biden va vizita România și Slovacia în perioada 5-9 mai pentru a se întâlni cu membri ai serviciilor americane și cu personal din ambasade, precum și cu părinții și copiii ucraineni refugiați, lucrători implicați în acțiuni umanitare și profesori, a anunțat luni biroul său, potrivit Reuters.

Soția președintelui Joe Biden se va întâlni vineri cu membrii serviciului militar american la Baza Aeriană Mihail Kogalniceau din România, înainte de a se îndrepta către București pentru a se întâlni cu oficiali guvernamentali români, personalul ambasadei SUA, lucrători din domeniul ajutorului umanitar și profesori care lucrează cu copiii ucraineni strămutați.

Călătoria include, de asemenea, opriri în orașele slovace Bratislava, Kosice și Vysne Nemecke, unde Biden se va întâlni cu oficiali guvernamentali, refugiați și lucrători umanitari potrivit comunicatului transmis de biroul primei doamne a SUA.

Vizita lui Biden este cea mai recentă demonstrație de sprijin pentru Ucraina și țările vecine care îi ajută pe refugiații ucraineni din partea reprezentanților de top ai SUA.

Duminică, sărbătorită ca Ziua Mamei în Statele Unite, Biden se va întâlni cu mame și copii ucraineni care au fost forțați să-și părăsească casele din cauza războiului Rusiei împotriva Ucrainei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.