Acasă Politic Toni Greblă, noul prefect al Capitalei

Toni Greblă, noul prefect al Capitalei

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

 164625 – 05052022 –  Astăzi, 5 mai a.c., în prezența ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, și a secretarului de stat Aneta Matei a avut loc, în sistem de videoconferință, ceremonia de învestire în funcție a prefectului municipiului București și a subprefecților din județele Brăila și Suceava.

În cadrul ceremoniei, cei trei reprezentanți ai Guvernului în teritoriu au depus jurământul și și-au preluat funcțiile încredințate. ”Prin depunerea jurământului de astăzi vă asumați o responsabilitate majoră pentru România și pentru români. Reprezentați un corp de elită la nivelul administrației publice din România și sunteți, în opinia mea, o verigă importantă în arhitectura instituțională a statului român. În consecință trebuie să vă asumați pe deplin rolul constituțional ce decurge din această funcție de demnitate publică.”, a transmis ministrul afacerilor interne.

Oficialul a amintit că trecem printr-o perioadă cu multiple provocări, declanșate de conflictul dintre Rusia și Ucraina și a subliniat că, mai mult decât oricând, ”este nevoie de toată implicarea noastră, a tuturor, de solidaritate și de profesionalism.”

De asemenea, ministrul Afacerilor Interne a atras atenția cu privire la cât de importantă este colaborarea dintre toate instituțiile responsabile, atât dintre structurile MAI, cât și dintre acestea și autoritățile centrale și locale.

Începând de astăzi, 5 mai 2022, noul prefect al Capitalei este Toni Greblă, Virginia-Loredana Badiu ocupă funcția de subprefect al județului Brăila, iar Florin Sinescu pe cea de subprefect al județului Suceava.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.