Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov ”Recoltă” bogată pentru polițiștii ilfoveni în ultimele zile

”Recoltă” bogată pentru polițiștii ilfoveni în ultimele zile

DISTRIBUIȚI

 165371 – 27062022 – La 23 iunie a.c., polițiștii de la economic au efectuat verificări la două locații ale unui operator economic, unde au descoperit și indisponibilizat peste 5.800 de produse cosmetice și de parfumerie, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 100.000 des lei.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul în dosar penal în care se efectuează cercetări pentru fapte de comerț cu mărfuri și produse contrafăcute.

De asemenea, la data de 25 iunie, polițiștii de la economic au acționat la două parcuri acvatice din județul Ilfov, în vederea prevenirii și combaterii faptelor care pot aduce atingere disciplinei financiar contabile.

La data de 25 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică Ilfov au organizat o acțiune pentru prevenirea faptelor ilicite în domeniul piscicol, în zona Lacului Morii, unde au desfășurat activități specifice împreună cu polițiștii din Chiajna, polițiști de la Secțiile de Poliție 20 și 21 din București și reprezentanți ai Agenției Naționale de Pescuit și Acvacultură.

În urma activităților, au fost constatate două infracțiuni de pescuit cu unelte sau scule neautorizate și de plasă tip monofilament și au fost confiscate 6 unelte de pescuit.

De asemenea, polițiștii de ordine publică l-au sprijinit pe bărbatul sancționat, în obținerea permisului de pescuit, de pe site-ul Agenției Naționale de Pescuit și Acvacultură.

Tot la 25 iunie a.c., în urma unor ivnvestigații operative, polițiștii de la arme și cei din Mogoșoaia au depistat o femeie, din comuna Mogoșoaia, care deținea în mod ilegal la domiciliul său, o pușcă cu aer comprimat, calibru 5,5,  un pistol cu aer comprimat de calibru 4,5, precum și un pistol de autoapărare cu gaze, de calibru 9, împreună cu 18 cartușe de calibru 9 mm.

Armele și muniția aferentă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind deschis  dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, în forma deținerii fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizarii.

De asemenea, în perioada 23-26 iunie a.c., polițiștii rutieri ilfoveni au aplicat 934 sancțiuni contravenționale conform OUG 195/ 2002 cu amenzi În valoare totală de 270.860 lei.

Din totalul de sancțiuni, 65 au fost aplicate bicicliștilor, iar 12 sancțiuni  persoanelor care conduceau trotinete electrice.

Totodată, au fost constatate 5 infracțiuni la regimul rutier, fiind întocmite tot atâtea dosare penale, din care 2 pentru consumul de  alcool, unu pentru consum de droguri, 1 pentru refuz de recoltare probe biologice și 1 pentru conducere cu permisul suspendat.- sursa: IPJ Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.