Acasă Politic Delegație AEP la Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova

Delegație AEP la Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova

DISTRIBUIȚI

165358 – 24062022 – O delegație oficialӑ condusӑ de președintele Autoritӑții Electorală Permanente (AEP), Constantin-Florin Mitulețu Buicӑ, va desfășura, ȋn perioada 24-27 iunie 2022, o vizită oficialӑ la Comisia Electorală Centrală (CEC) a Republicii Moldova.

Temele principale ale întâlnirii vizează domeniul comunicării electorale, asigurarea transparenței instituționale și promovarea imaginii organismelor de management electoral atât în timpul alegerilor, cât și în perioada dintre scrutine.

Agenda vizitei cuprinde o serie de întâlniri cu președinta Comisiei Electorale Centrale a Republicii Moldova, doamna Angelica Caraman, cu membrii Comisiei și cu alți specialiști din cadrul instituției omoloage.

Președintele Autorității Electorale Permanente va fi însoţit la Chișinӑu de cӑtre Sorin-Gabriel Lazăr, șeful Departamentului cooperare internațională și de Anamaria Revnic-Călugărița, directorul Direcției comunicare din cadrul aceluiași departament.

Vizita de studiu a fost organizată în baza Acordului de colaborare în domeniul electoral încheiat între Autoritatea Electorală Permanentă și Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova la data de 11 noiembrie 2019 și contribuie la aprofundarea cooperării interinstituționale prin realizarea unui schimb experiență în materie electorală.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.