Acasă Economie Din nou discuții la Guvern cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României

Din nou discuții la Guvern cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României

DISTRIBUIȚI

165265 – 17062022–   Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit la Palatul Victoria cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României. Discuțiile au vizat șase teme de interes pentru modernizarea sustenabilă a României, respectiv stabilitatea macroeconomică, alocarea resurselor financiare, sănătate și telemedicină, dezvoltare durabilă, modernizarea interacțiunii statului cu mediul privat și educație.

”În spiritul bunei guvernări, continuăm dialogul interguvernamental cu mediul de afaceri, pentru a optimiza cadrul legal și a putea adapta măsurile guvernamentale la evoluțiile concrete din piață. Guvernul României este deschis propunerilor venite din partea mediului de afaceri, susținând astfel dialogul interinstituțional și acționând direct asupra nevoilor pe care le are comunitatea de afaceri din țară”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă.

În cadrul discuțiilor au fost convenite noi obiective și grupuri de colaborare la nivel de ministere, pentru soluționarea situațiilor semnalate de Coaliția pentru Dezvoltarea României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.