Acasă Politic Iulian Bulai a fost ales preşedinte al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru...

Iulian Bulai a fost ales preşedinte al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE)

DISTRIBUIȚI

 165305 – 21062022 – Deputatul Iulian Bulai a fost ales preşedinte al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE).

Adresându-se membrilor ALDE, parlamentarul român a precizat că va acorda o importanţă deosebită în ceea ce priveşte transparența, imparţialitatea şi echilibrul în luarea deciziilor, va apăra libertatea de exprimare și de informare, precum și libertatea de circulație a ideilor în cadrul grupului. De asemenea, domnia sa și-a exprimat încrederea că „lucrând împreună, grupul ALDE poate deveni un bastion al generozității, al libertății și solidarității pentru toți cetățenii europeni, precum și pentru apărarea drepturilor omului și combaterea discriminării sub toate formele sale”.

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa este al treilea grup politic din Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei ca pondere, cu 97 de membri din 27 de țări ale Consiliului Europei. Viziunea Grupului ALDE presupune o Europă deschisă tuturor țărilor europene care respectă principiile democrației, statului de drept, precum și drepturile omului și economia de piață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.