Acasă Politic Klaus Iohannis: „Împreună suntem mai puternici și mai eficienți”

Klaus Iohannis: „Împreună suntem mai puternici și mai eficienți”

DISTRIBUIȚI

165279 – 17062022– Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit pe Majestatea Sa Philippe, regele Belgiei, la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Pe lângă convorbirile oficiale, cei doi şefi de stat s-au întâlni tcu militarii români, belgieni şi din celelalte ţări aliate, desfăşuraţi pe teritoriul României în cadrul efortului aliat de întărire a posturii de descurajare şi apărare pe Flancul Estic.

Vizita regelui Belgiei „se desfăşoară pe fondul unui dialog bilateral consolidat la nivel înalt şi al cooperării strânse româno-belgiene în domeniul apărării, mai ales în contextul participării Regatului Belgiei cu un contingent la Grupul de luptă NATO din România”, a potrivit Administrației Prezidențiale..

”Am onoarea să găzduiesc astăzi, la Baza Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, pe Majestatea Sa Philippe, Regele Belgienilor.

Majestatea Voastră, vă adresez mulțumirile României pentru contribuția importantă a militarilor belgieni la prezența NATO din țara noastră.

Împreună suntem mai puternici și mai eficienți în efortul nostru comun de a consolida securitatea spațiului euroatlantic și siguranța cetățenilor noștri!

Bine ați venit în România!

Dragi militari,

Voi sunteți expresia concretă a hotărârii noastre, ca Aliați, de a colabora și de a ne coordona pentru a îmbunătăți securitatea noastră comună.

Avem deplină încredere în dumneavoastră și în capacitatea Alianței de a face față oricăror amenințări și provocări, prezente sau viitoare!

Vă doresc succes în misiunile pe care le veți îndeplini!”, a declarat președintele Klaus Iohannis

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.