Acasă Politic Pavelescu și Dragnea vor să facă un pol politic suveranist – național...

Pavelescu și Dragnea vor să facă un pol politic suveranist – național – patriotic

DISTRIBUIȚI

165215– 14062022 – Congresul Extraordinar al PNȚCD din 11 iunie 2022 l-a reconfirmat în funcția de președinte pe Aurelian Pavelescu, fiind adoptată moțiunea „PNȚCD – Partidul suveranității naționale”.

La congres au participat 26 de filiale județene. Cele mai importante puncte ale ordinii de zi au fost dezbaterea și aprobarea Raportului Biroului Național de Conducere, a Raportului financiar, alegerea președintelui partidului și  a Biroului Național de Conducere.

În calitate de invitați la Congresul extraordinar al PNȚCD a fost prezentă o delegație a Alianței pentru Patrie, condusă de secretarul general Codrin Ștefănescu, care a apreciat rezistența de care au dat dovadă țărăniștii în fața numeroaselor atacuri și încercări de preluare forțată a partidului. Codrin Ștefănescu a felicitat PNTCD pentru recunoașterea de care se bucură la nivel european, în cadrul Alianței Suveraniștilor Europeni.

Alianța Pentru Patrie este formațiunea politică cu care PNȚCD a început discuțiile pentru formarea unui pol politic care să reprezinte curentul politic suveranist – național – patriotic în România.

În calitate de invitați, la congres au luat cuvântul Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și Florin Tecău, președintele Organizației Argeș a Partidului Ecologist Român, care a transmis un mesaj de felicitare din partea președintelui PER, Dănuț Pop, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.