Acasă Anchete Interne Percheziții la Clanul „Cocalarilor”

Percheziții la Clanul „Cocalarilor”

DISTRIBUIȚI

 165163 – 09062022 – Mai multe percheziții domiciliare au loc joi dimineață în București, Ilfov și Călărași la persoane suspectate de nerespectarea armelor și al munițiilor, furt, cămătărie și șantaj, conform Poliției Române. Perchezițiile au loc la membri clanului „Cocalarilor”, conform surselor G4Media.

„Astăzi, 9 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Române – Direcția Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul structurilor de profil din cadrul D.G.P.M.B., I.P.J. Ilfov, I.P.J. Călărași și I.P.J. Buzău, specialiștilor criminaliști din cadrul I.N.C., D.G.P.M.B., I.P.J. Ilfov și I.P.J. Călărași, precum și al luptători din cadrul S.I.A.S., pun în executare 8 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ilfov și Călărași, în cadrul unui dosar de urmărire penală, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, furt, cămătărie și șantaj”, se arată în comunicatul Poliției Române.

„Acțiunea urmărește documentarea activității infracționale a unui grup de persoane bănuite că ar deține arme și muniții, fără drept, precum și că ar fi săvârșit furturi, cămătărie și șantaj, în județul Ilfov și municipiul București. De asemenea, se urmărește identificarea și confiscarea bunurilor deținute ilegal”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.