Acasă Social Administratie Prefectul Municipiului București a sesizat instanța de judecată, solicitând anularea celor două...

Prefectul Municipiului București a sesizat instanța de judecată, solicitând anularea celor două dispoziții prin care Primarul General al Capitalei a restituit Parcul Bordei

DISTRIBUIȚI

165182 – 10062022 – Urmare exercitării controlului de legalitate, Prefectul Municipiului București a sesizat Tribunalul București, solicitând anularea a două dispoziții prin care Primarul General al Capitalei a reconstituit dreptul de proprietate unor persoane pe terenul din Parcul Bordei.

Motivul principal, pentru care a solicitat anularea dispozițiilor, este acela că terenul restituit a fost expropriat prin Decret Regal, încă din 1935, în favoarea Municipiului București, în scop de utilitate publică, pentru amenajarea râului Colentina și construirea salbei de lacuri pe acest curs de apă.

Celelalte motive de nelegalitate ale celor două dispoziții ale Primarului General al Capitalei au fost dezvoltate în cuprinsul celor două acțiuni, care astăzi, 10.06.2022, au fost înregistrate la Tribunalul București, spre competentă soluționare, anunță Prefectura Capitalei, printr-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.