Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Se mai și construiește/Mobilizare bună a antreprenorului la pasajul Berceni

Se mai și construiește/Mobilizare bună a antreprenorului la pasajul Berceni

DISTRIBUIȚI

165099 – 05062022 – După ce toate elementele principale ale tablierului metalic au fost montate, atât pe inelul central cât și pe tronsoanele de legătură dintre inel și rampele pasajului, continuă sudurile pentru a permite realizarea suprastructurii peste tablierul montat.

Secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, anunță că au fost montate toate grinzile de beton și la rampa de urcare/coborâre spre și dinspre București și a început montarea predalelor peste acestea.

După ce s-a finalizat montarea predalelor, a fost armată și turnată placa de suprabetonare la rampa de urcare dinspre Popești-Leordeni.

De asemeneam s-a finalizat montarea rostului de dilatare și la rampa de urcare dinspre Jilava și continuă lucrările de realizare a infrastructurii drumului agabaritic, care va face legătura între Șoseaua Berceni și Centura Bucureștiului. Acum se montează elementele prefabricate la trecerile la nivel cu calea ferată aferentă Centurii feroviare a Capitalei.

Continuă lucrările pentru dublarea Centurii actuale a Bucureștiului, la patru benzi, spre Jilava, devierea utilităților, lucrările la bazinul de retenție a apei pluviale în zona DJ 401 și realizarea canalizării pluviale pe șoseaua Berceni.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.