Acasă Cultura/Media Victor Rebengiuc și-a anunțat retragerea: „E ultimul rol”

Victor Rebengiuc și-a anunțat retragerea: „E ultimul rol”

DISTRIBUIȚI

 165162 – 09062022 – După 67 de ani de activitate în teatru și film, cu sute de roluri în fața publicului spectator și zeci de altele pe marile ecrane, marele actor Victor Rebengiuc a anunțat că se retrage din viața publică, după rolul tătălui, din spectacolul cu același nume, pe care îl puteți aplauda, vara aceasta, la Teatrul Bulandra din Capitală.

Cu ocazia repetițiilor pentru avanpremiera spectacolului „Tatăl”, Victor Rebengiuc ne-a dezvăluit că rolul acesta va fi cel de final de stagiune pentru Teatrul Bulandra și, totodată, pentru finalul unei cariere pentru care a primit, printre numeroase distincții, Ordinul Național „Steaua României” în grad de cavaler, dar și decorația „Nihil Sine Deo” din partea regelui Mihai I.

Victor Rebengiuc: Am 89 de ani, în curând o să am peste câteva luni 90, nu mai merge! Trupul meu nu-mi mai permite, sănătatea mea e în mare suferință, e greu. M-am luptat foarte tare în repetițiile astea ca să pot juca rolul ăsta. Sper să-l pot juca și în fața publicului de câte ori voi putea, dar nu mai vreau să mai antamez un alt rol. Gata! E ultimul rol pe care-l joc! – sursa: Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.