Acasă Sport Cinci români candidează pentru diverse posturi în structura de conducere a European...

Cinci români candidează pentru diverse posturi în structura de conducere a European Gymnastics

DISTRIBUIȚI

 165527 – 07072022 – Cinci români, Anca Mihăilescu Grigoraş, Alina Drăgan, Alexandra Piscupescu, Mircea Apolzan şi Cătălin Manu, candidează pentru diverse posturi în structura de conducere a European Gymnastics, alegerile urmând a avea loc în luna decembrie a acestui an, a anunţat, joi, Federaţia Română de Gimnastică pe pagina oficială de Facebook.

”Anca Mihăilescu Grigoraș, Alina Drăgan, Alexandra Piscupescu și Mircea Apolzan sunt candidații României la European Gymnastics.

La alegerile care vor avea loc pe 3 decembrie 2022 vor participa reprezentanții celor 50 de federații membre ale forului european.

Membru al Comitetului Executiv al EG, Mircea Apolzan și-a depus candidatura pentru unul dintre cele 3 locuri de Vicepreședinte. Sunt 7 competitori din Franța, Luxemburg, Turcia, Islanda, Norvegia, Slovenia și România.

Anca Mihăilescu Grigoraș este singura candidată pentru funcția de Președinte al Comitetului tehnic al gimnasticii artistice feminine, în timp ce Alina Drăgan o are ca adversară pe Svetlana Lukina (Rusia) la funcția de conducere a Comitetului tehnic al gimnasticii aerobice.

Pentru Comitetul tehnic al gimnasticii ritmice, sunt 30 de candidaturi pentru 6 locuri. Printre aspirante și reprezentanta României, Alexandra Piscupescu.

Cătălin Manu este singurul candidat la funcția de Președinte al Comisiei de Control din cadrul European Gymnastics. El este președintele în exercițiu”.

 

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.