Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Îmbrăcăminte și încălțăminte, susceptibile a fi contrafăcute și 8 dosare penale întocmite...

Îmbrăcăminte și încălțăminte, susceptibile a fi contrafăcute și 8 dosare penale întocmite de polițiștii de la economic, din Ilfov

DISTRIBUIȚI

  165544 – 09072022 – În cursul zilei de 8 iulie, Polițiștii Serviciului de Investigare a  Criminalitatii Economice Ilfov, au întocmit 8 dosare de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și a unei infracțiuni de evaziune fiscală.

De asemenea, polițiștii au descoperit și indisponibilizat cantitatea de 4165 de articole contrafăcute, respectiv îmbrăcăminte și încălțăminte, în valoare totală de aproximativ 200 000 lei.

Polițiștii de la economic au efectuat verificări pe linia prevenirii și combaterii comerțului cu produse contrafăcute, la 8 agenți economici, din cadrul unui complex comercial din Dobroești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.