Acasă Economie Nicolae Ciucă: Rectificarea bugetară va fi făcută în prima decadă a lunii...

Nicolae Ciucă: Rectificarea bugetară va fi făcută în prima decadă a lunii august

DISTRIBUIȚI

 165720 – 21072022 – Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, că rectificarea bugetară va fi făcută în prima decadă a lunii august, menţionând că există angajamente care trebuie respectate, respectiv reducerea cu 10% a cheltuielilor pentru bunuri şi servicii la fiecare minister în parte.

La nivelul Guvernului am discutat, discutăm de dinainte să intrăm în ultima lună a primului semestru. Ieri, am avut o discuţie mai consistentă pentru că, aşa cum am decis, urmează ca rectificarea bugetară să se producă în prima decadă a lunii august şi există acele angajamente pe care noi trebuie să le respectăm, acea reducere de 10% a cheltuielilor pentru bunuri şi servicii de la fiecare minister în parte”, a afirmat prim-ministrul, într-o conferinţă de presă, după vizita la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice din Râmnicu Vâlcea.

El a adăugat că trebuie asigurată şi implementarea programelor „Sprijin pentru România”. „Există, de asemenea, analiza prin care să putem să continuăm asigurarea coerenţei implementării programelor ‘Sprijin pentru România'”, a spus Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.