Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Zilele orașului Pantelimon/Un alt concept

Zilele orașului Pantelimon/Un alt concept

DISTRIBUIȚI

 165620 – 14072022 – În zilele de 22, 23 și 24 iulie, Primăria Pantelimon organizează zilele orașului, un eveniment deosebit față de cele cu care ne-am obișnuit până acum.

Programul manifestărilor este următorul:

22 𝒊𝒖𝒍𝒊𝒆 – 𝑪𝒊𝒏𝒆𝒎𝒂 𝒊̂𝒏 𝒂𝒆𝒓 𝒍𝒊𝒃𝒆𝒓

Vineri, 22 iulie, de la ora 19.30, seară de film relaxantă.

”Cât romantism” este filmul cu Rebel Wilson și Liam Hemsworth care va stârni hohote de râs. Proiecția va avea loc în cadrul Centrului Cultural Misionar ”Familia” – fostul Complex Lebăda) , începând cu ora 21.30, iar după film, toți cei prezenți sunt așteptați lângă lac pentru lansarea lampioanelor plutitoare pe apă.

23 𝒊𝒖𝒍𝒊𝒆 – 𝑪𝒂𝒏𝒐𝒕𝒂𝒋 𝒔̦𝒊 𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕𝒖𝒓𝒊 𝒑𝒆 𝒂𝒑𝒂̆

De la ora 9.00, pe Faleza lacului Pantelimon va avea loc o demonstrație de canotaj la cel mai înalt nivel făcută de medaliații olimpici ai României.

După demonstrație, toți iubitorii sporturilor pe apă din oraș pot participa la concursuri de stand up paddle, zorb și schif!

Este ziua în care se inaugurează primul centru de canotaj din orașul Pantelimon și înființarea noii secții sportive de canotaj în cadrul ACSO Viitorul Pantelimon!

24 𝒊𝒖𝒍𝒊𝒆 – 𝑹𝒖𝒕𝒂 10 𝑷𝒂𝒏𝒕𝒆𝒍𝒊𝒎𝒐𝒏

Ultima zi de sărbătoare este dedicată tot unei inaugurări, cea a primului traseu de 10 km exclusiv prin pădure pentru pasionații de ciclism.

De la ora 9.00, se dă startul din parcarea restaurantului Casa Pustnicu, echipați cu biciclete și căști de protecție! Traseul are dificultate ușoară, poate fi parcurs și de copiii cu vârsta de peste 5 ani, este marcat corespunzător și amenajat special pentru ca plimbarea să fie una plăcută.

Pentru cicliștii începători există și varianta scurtă de 5 km. Finalul traseului vă va aduce înapoi în parcarea restaurantului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.