Acasă Stiri Locale Bucuresti-Ilfov Asfalt pe pasajul Domnești

Asfalt pe pasajul Domnești

DISTRIBUIȚI

166127 – 25082022 – Evoluţie în grafic a lucrărilor la pasajul Domneşti. S-a finalizat armarea plăcii de supra-betonare şi s-a turnat betonul pe segmentul de Sud-Est aferent inelului central. S-a finalizat montarea predalelor şi a început realizarea armăturii pe ultimul segment, dintre cele 6 ale inelului central, şi anume cel de N-E, urmând ca până la sfârşitul săptămânii viitoare să fie turnat betonul”, scrie Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în MinisteruTransporturilor pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei citate, continuă armarea, cofrarea şi turnarea grinzii de coronament la rampa de urcare dinspre Chiajna.

„Continuă această activitate la toate rampele pasajului, mai puţin la rampa de urcare/coborâre spre/dinspre Domneşti, unde continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin aferente acesteia.”, precizează secretarul de Stat.

Acesta mai anunţă că s-a finalizat montarea elementelor prefabricate la rampa de coborâre spre Bucureşti, dar continuă această operaţiune la celelalte patru rampe ale pasajului, respectiv urcare/coborâre Domneşti, urcare Bragadiru, urcare/coborâre Chiajna, urcare Bucureşti.

„La rampa de coborâre spre Bragadiru, această operaţiune s-a finalizat.”, subliniază Ionel Scrioşteanu.

„Continuă realizarea trotuarelor aferente drumurilor colectoare dinspre Domneşti şi spre Bucureşti. Se lucrează la relocarea celorlalte reţele de utilităţi, precum şi la realizarea reţelei de canalizare pluvială şi a reţelei de iluminat public.”, a mai adăugat reprezentantul din Transporturi.

Pasajul Domneşti – Giratoriu suspendat

Lungime: 536 m

Cost: 91,5 mil lei

Constructor: STRACO GRUP SRL – SC COMNORD SRL – SPECIALIST CONSULTING SRL / Construcţie preluată de subcontractorul TRACON

Contract semnat: 2017

Termen de finalizare: 24 de luni (proiectare şi execuţie)

Pasajul Domneşti este al doilea din cele cinci pasaje aflate în construcţie pe Centura Capitalei care va fi deschis circulaţiei, după cel de la Mogoşoaia, având în vedere stadiul actual al lucrărilor.

Scrioșteanu a declarat recent că la 15 noiembrie anul acesta se va putea circula pe pasajul Domnești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.