Acasă Sport Ciucă: Când nimeni nu se mai aștepta să avem acest moment de...

Ciucă: Când nimeni nu se mai aștepta să avem acest moment de satisfacție și de mândrie națională, voi ați reușit

DISTRIBUIȚI

 166089 – 23082022 – O ceremonie dedicată sportivilor români care au obţinut recent performanţe la mai multe competiţii internaţionale este organizată, marţi, la Palatul Victoria, la care participa şi premierul Nicolae Ciucă.

”Știm ca v-ați pregătit în condiții nu tocmai normale. Criza pandemică a afectat și domeniul sportiv. Cu toate acestea, când nimeni nu se mai aștepta să avem acest moment de satisfacție și de mândrie națională voi ați reușit, ca la competițiile la care ați participat să obțineți rezultate deosebite. Sigur, tonul l-a dat David Popovici, în urmă cu o lună și jumătate, când a reușit după 48 de ani să obțină o un rezultat remarcabil”, a declarat prim-ministrul României.

Au fost  prezenţi sportivi laureaţi la:

* Tenis de masă – Campionatele Europene pentru Juniori, Serbia, şi Campionatele Europene Individuale Seniori, Munchen, Germania.
* Tenis – Finala junioarelor – U14 Wimbledon
* Canotaj – Campionatul European de Canotaj de la Munchen
* Atletism – Campionatele Europene de atletism de la Munchen
* Scrimă – Campionatele Mondiale de scrimă de la Cairo (Egipt)
* Kaiac-Canoe – Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen
* Judo – Campionatul Mondial de Juniori, categoria -90 kg, Ecuador

La ceremonia de la Palatul Victoria a participat, de asemenea, reprezentanţi ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, preşedinţi ai Federaţiilor Sportive, antrenori şi staff tehnic

Pentru că unii sportivi se află la competiții internaționale sau în cantonament, precum campionul la natație David Popovici, aceștia nu au luat parte la ceremonia organizată la sediul Guvernului. Sursa:stiri.tvr.ro

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.