Acasă Anchete DN1: Săftica: Cu viteză, drogat și fără poliță RCA valabilă

DN1: Săftica: Cu viteză, drogat și fără poliță RCA valabilă

DISTRIBUIȚI

 166178 – 30082022 – În urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov pentru depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză, a persoanelor care  conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, la data de 29 august a.c., în jurul orei 21:15, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au oprit în trafic, pe DN1-Săftica, un tânăr, de 22 de ani, care circula din direcția Ploiești către Otopeni cu viteza de 99 km/h pe un sector de drum unde viteza maximă admisă de lege este de 70 de km/h.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, care a indicat un rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive, ulterior fiind condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, în cadrul verificărilor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu figura cu polița RCA valabilă.

În urma verificărilor, polițiștii au aplicat față de conducătorul auto 2 sancțiuni contravenționale la regimul circulației,  în valoare de 2580 lei.

În cauză, polițiștii rutieri au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări subaspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, anunță IPJ Ilfov.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.