Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Doi câini salvați de ajutorul șefului de post din Corbeanca în timpul...

Doi câini salvați de ajutorul șefului de post din Corbeanca în timpul unui incendiu

DISTRIBUIȚI

165903 – 08082022 – Duminică, 7 august a.c., la orele 11.36, un apel 112 informa Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov despre izbucnirea unui incendiu la un imobil din satul Tamași, comuna Corbeanca.

Polițiștii orașului Buftea s-au deplasat la  imobilul respectiv, unde au evaluat rapid situația, iar din primele verificări a rezultat și faptul că, în imobil s-ar afla doi  câini de companie, nefiind exclus ca în locuință să fie și oameni.

La fața locului s-au prezentat și pompierii militari, cu 10 autospeciale și un echipaj SMURD pentru localizarea și stingerea incendiului.

Unul dintre polițiști sa intrat în curtea imobilului și căutând posibile persoane sau animale, a reușit să găsească cei doi câini de talie mică, ascunsi într-un foișor de lângă locuinta respectivă, unde incendiul se manifesta violent, cu flacără. Este vorba despre ajutorul șefului de post din Corbeanca.

La apropierea politistului, fiind foarte speriați, cei doi câini au devenit agresivi, astfel că polițistul a împrumutat rapid o mănuș  de la unul dintre pompieri, reușind astfel să salveze câinii.

Datorită intervenției prompte a polițistului, cei doi câini nu au suferit vătămări, iar ulterior au fost lăsați în grija rudelor proprietarilor, aceștia din urmă neaflându-se la domiciliu.

În cauză, a fost deschis un dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.