Acasă Anchete Interne INA a început înscrierile la programele de perfecționare în domeniul achizițiilor publice

INA a început înscrierile la programele de perfecționare în domeniul achizițiilor publice

DISTRIBUIȚI

166026 – 18082022 – Institutul Național de Administrație (INA) organizează gratuit programe de perfecționare în domeniul achizițiilor publice, pentru personalul din autoritățile și instituțiile publice locale și centrale.

În data de 16 august 2022 au început înscrierile pentru participarea la primele programe de perfecționare, grupul țintă vizat în această etapă, fiind format din personal care participă ocazional la activități din cadrul procesului de achiziții publice din cadrul autorităților și instituțiilor publice centrale și locale, din cadrul altor structuri decât cele de achiziții publice (buget, financiar-contabilitate, audit, tehnic, administrativ etc.).

Înscrierile se fac pe platforma de training INA, iar selecția participanților se va realiza cu respectarea Metodologiei. Ambele documente pot fi consultate mai jos.

Calendarul organizării programelor de perfecționare pentru perioada următoare este: 13.09-19.09.2022 (două grupe de participanți); 20.09-26.09.2022 (două grupe de participanți); 28.09-04.10.2022 (două grupe de participanți).

Formarea va fi organizată exclusiv online, fiind utilizată platforma de training a INA, formatorii vor folosi metode și instrumente moderne de formare, iar orele de formare vor fi susținute atât sincron, cât și asincron. Absolvenții acestor programe de perfecționare vor primi certificate digitale de absolvire însoțite de supliment descriptiv privind competențele dobândite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.