Acasă Social Administratie Primăria Capitalei va construi un pod pietonal în Parcul Regele Mihai I

Primăria Capitalei va construi un pod pietonal în Parcul Regele Mihai I

DISTRIBUIȚI

 165852 – 03082022 – Primăria Capitalei, prin Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, va construi un pod pietonal în Parcul Regele Mihai I.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan: ”Am semnat autorizația de construire a unui pod pietonal mobil lângă podul de cale ferată din Parcul Regele Mihai I pentru traversarea lacului Herăstrău. Podul va asigura deplasarea în siguranţă a vizitatorilor şi a ambarcaţiunilor de agrement care vor putea trece atât pe sub podul pietonal, cât și pe sub podul C.F.

În prezent, în apropierea podului de cale ferată, există amenajată o pasarelă provizorie din elemente metalice închiriată de la Ministerul Apărării Naţionale, însă aceasta blochează deplasarea ambarcaţiunilor ub podul CF. În perioada următoare, ALPAB va demara procedura de achiziție pentru proiectarea și execuția lucrărilor. Valoarea totală a investiției este de 2.246.644,72 lei cu TVA inclus, iar durata de realizare a investiției este de 2 luni pentru proiectare și 8 luni pentru execuție.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.