Acasă Social Sanatate Rafila: Utilizarea măștii la interior și evitarea aglomerației rămân măsuri valabile

Rafila: Utilizarea măștii la interior și evitarea aglomerației rămân măsuri valabile

DISTRIBUIȚI

 165859 – 03082022 – Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat, miercuri, la începutul ședinței de Guvern, că în buletinul care va fi publicat astăzi vor fi puțin peste 9.000 de cazuri de COVID, cu câteva sute mai puține față de miercurea trecută.

„Ieri am avut peste 11.000 de cazuri, dar comparativ cu săptămâna trecută cu câteva sute mai puține față de ziua de marți. Azi avem puțin peste 9.000 de cazuri, cu câteva sute mai puțin decât miercurea trecută. Dacă aceste cifre se vor confirma, la început săptămânii viitoare probabil vom putea să discutăm despre stabilizarea numărului de cazuri”, a precizat Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătății a menționat că trebuie dezvoltată în continuare asistența medicală ambulatorie. Rafila a mai spus că sunt refăcute stocurile de antivirale și este monitorizată strict capacitatea de spitalizare. În prezent sunt ocupate circa 17% din locurile din secțiile COVID și 15% din paturile de ATI COVID.

„Utilizarea măștii în interior și mijloacele de transport în comun și evitarea aglomerației rămân măsuri valabile”, a adăugat Alexandru Rafila. sursa:g4media.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.