Acasă Politic Studenţi din România şi Republica Moldova participă la Şcoala de vară ”România...

Studenţi din România şi Republica Moldova participă la Şcoala de vară ”România Secolului XXI” 

DISTRIBUIȚI

166042 – 19082022 – Un număr de 20 de studenţi din România şi Republica Moldova vor participa începând de vineri la cea de-a XIII-a ediţie a Şcolii de vară ”România Secolului XXI”, organizată de asociaţia studenţească Voluntari pentru Idei şi Proiecte.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, studenţii participanţi la şcoala de vară cu tema „Provocările erei digitale” vor afla timp de 10 zile perspective instituţionale şi de business despre ce presupune procesul de digitalizare, prin discuţii despre provocări şi oportunităţi şi exemple de soluţii de digitalizare care deja contribuie la dezvoltarea societăţii. Pe lângă prezentările interactive susţinute de reprezentanţii din mediul public şi de business, cei 20 de studenţi, cu vârste între 18 şi 25 ani, studenţi la licenţă şi masterat în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, şi Chişinău sunt invitaţi să identifice soluţii de digitalizare la diverse probleme.

Toate sesiunile vor fi găzduite de Facultatea de Administrare a Afacerilor cu Predare în Limbi Străine, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Studenţii participanţi sunt înscrişi la: Universitatea din Bucureşti, Academia de Studii Economice din Bucureşti, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative Bucureşti, Universitatea Politică Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj, Universitatea de Medicină şi Farmacie Iaşi, Universitatea Tehnică a Moldovei din Chişinău. Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.