Acasă Economie Conferința Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor

Conferința Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor

DISTRIBUIȚI

 166444 – 26092022  – Pentru aproximativ trei săptămâni, Bucureștiul este capitala mondială a digitalizării. Astăzi, la Palatul Parlamentului a început Conferința Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, un eveniment sub egida ONU, de o importanță majoră la nivel mondial, cu participarea a 193 de țări.

Conferința este o oportunitate pentru dezvoltarea tehnologiilor și pentru noi afaceri. Sunt prezente companii precum Facebook, Google sau Amazon.

„Este o mare onoare pentru România să găzduiască această reuniune a Conferinței Uniunii Internaționale de Telecomunicații. Aici sunt miniștri, sunt șefi de delegații, sunt înalți demnitari, dar, cum bine ați spus, sunt și companii private mari care vizează România. România are o reputație excelentă la nivel internațional, prin oamenii noștri care performează în centre academice, în mari firme multinaționale. Acum depinde de noi să concretizăm toate aceste oportunități, să ne prezentăm cu o carte de vizită cât mai bună în fața acestor omologi și să-i atragem la noi acasă”, a declarat  ministrul Cercetării și Digitalizării, Sebastian Burduja.

La conferința Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor de la Palatul Parlamentului participă peste o sută de miniștri de resort din sectorul IT&C și peste 700 de delegați ai sectorului privat și academic.
sursa:Romania-actualitati.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.