Acasă Anchete Droguri din Spania pentru tinerii din Caraș Severin

Droguri din Spania pentru tinerii din Caraș Severin

DISTRIBUIȚI

 166274 – 06092022  – Luni, 5 septembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în municipiul Reșița, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Video: https://youtu.be/3CwDDkijnPs

În urma activităților, au fost ridicate peste 1,2 kilograme de fragmente vegetale, susceptibile a fi cannabis și un cântar electronic.

Patru persoane au fost conduse la audieri, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere, iar față de un bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit că, începând din anul 2019, un bărbat, de 49 de ani, din Reşiţa, stabilit în Spania ar fi procurat și distribuit droguri de risc în județ, în activitatea infracțională  de distribuție și depozitare a drogurilor fiind atrași alți tineri din municipiu.

Drogurile de risc ar fi fost procurate din Spania și introduse în țară prin intermediul unor firme de transport persoane și colete, ulterior fiind distribuite en-gross în rândul tinerilor din judeţul Caraş-Severin.

Bărbatul de 49 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc, a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat judecătorului din cadrul Tribunalului Caraș-Severin, cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiuni au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Caraş-Severin și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

 

 

 

 

c

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.