Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi 14 octombrie 2022

Ilfov: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi 14 octombrie 2022

DISTRIBUIȚI

 166489 – 22092022 –  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Ilfov organizează la 14 octombrie 2022, începând cu ora 9:00, în incinta prefecturii, din Bucureşti, str. Smârdan nr. 3, sector 3, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Prin absolvent al unei instituții de învățământ se înțelege persoana care a obținut o diplomă sau un certificat de studii, în condițiile legii, în una din instituțiile de învățământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condițiile legii.

Agenții economici care vor participa la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanților agenților economici cât și a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.