Acasă Anchete Interne Ilfov: Prinși cu tutun tocat nemarcat

Ilfov: Prinși cu tutun tocat nemarcat

DISTRIBUIȚI

 166393 – 15092022 –  În după amiaza zilei de 13 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier și ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice  Ilfov au depistat în trafic un autoturism, în care se aflau 5 persoane, care transportau cantitatea de 103 kg de materie vegetală tocata, susceptibilă a fi tutun de fumat, nemarcat.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au deschis un dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea în afara antrepozitului fiscal a tutunului pentru fumat nemarcat corespunzător, anunță IPJ Ilfov.

Cantitatea de 103 kg de materie vegetală descoperită  și autoturismul respectiv au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatorului administrat, polițiștii de la economic au dispus reținerea pentru 24 de ore față de 3 din cei 5 bărbați.

În cursul zilei de 14 septembrie a.c., cei 3 bărbați au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, față de aceștia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.