Acasă Social Ofertanți pentru Secțiunea 2 a Magistralei M6 Băneasa – Otopeni

Ofertanți pentru Secțiunea 2 a Magistralei M6 Băneasa – Otopeni

DISTRIBUIȚI

166297 – 08092022  –  Toate cele trei firme calificate în procedura de licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor de structură de rezistență pentru secțiunea 2 a Magistralei M6, respectiv Tokyo – Aeroport Henri Coandă, au depus ofertele la termenul stabilit.

Cei trei ofertanți lideri sunt ALSIM ALARKO SANAYI TESISLERI VE TICARET A.S., DOGUS INSAAT VE TICARET A.S. ți GÜLERMAK AĞIR SANAYI İNŞAAT VE TAAHHÜT A.Ş.

Secțiunea 2 Tokyo – Aeroport Henri Coandă are un traseu de 7,6 km și cuprinde șase stații: Washington, Paris, Bruxelles, Otopeni, Ion I.C. Brătianu și Aeroport Otopeni.

Valoarea contractului este de 1,31 miliarde de lei, fără TVA.

Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în Ministerul Transporturilor, amintește că Vă  reamintesc că în ședința de Guvern din 3 octombrie 2021 a fost deblocat proiectul Magistralei M6, iar la data de 19 octombrie a aceluiași an a fost lansată licitația.

M5 este prima linie de transport public de mare capacitate care face legătura între nordul și sudul Capitalei, prin magistrala care leagă direct Bucureștiul de loclitățile din Ilfov (Otopeni, București, Jilava).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.