Acasă Anchete Interne Reținut pentru trafic internațional de droguri de mare risc

Reținut pentru trafic internațional de droguri de mare risc

DISTRIBUIȚI

 166503 – 23092022  – Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au realizat o acțiune în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc, respectiv trafic de droguri de risc și mare risc. Un bărbat a fost reținut.

 În cursul zilei de 21 septembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au depistat, în flagrant delict, în municipiul Constanța, doi bărbați, de 22, respectiv 29 de ani, imediat după ce ar fi ridicat un colet poștal, în interiorul căruia se aflau disimulate, în cutii ce conțineau dulciuri și cereale și care erau înfoliate în mai multe straturi de bandă autoadezivă, mai multe substanțe susceptibile de a fi droguri de risc și mare risc. După acțiunea de prindere în flagrant delict, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 996,91 grame de rezină de cannabis (hașiș), 115,2 grame de cocaină, 0,71 grame de rezină de cannabis în amestec cu tutun, precum și 2 telefoane mobile.  Totodată, bărbatul de 29 de ani le-a predat polițiștilor peste 10 grame de rezină de cannabis.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus reținerea bărbatului de 29 de ani, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de  22 septembrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.m

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și al polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.