Acasă Anchete Interne România-Bulgaria: Schimb de bune practici în domeniul anticorupției și al integrității

România-Bulgaria: Schimb de bune practici în domeniul anticorupției și al integrității

DISTRIBUIȚI

 166481 – 29092022 – La 28 septembrie a.c.,  o delegație din Republica Bulgaria a efectuat o vizită de lucru la sediul Direcției Generale Anticorupție, având ca scop schimbul de bune practici în domeniul anticorupției și al integrității.

Delegația a fost primită de comisarul-șef de poliție Manuela Popescu, director general adjunct al D.G.A., temele abordate fiind cadrul instituțional și competențele în domeniul prevenirii și combaterii corupției, precum și prioritățile și posibilitățile viitoare de colaborare în domeniul de referință.

Activitatea se desfășoară la inițiativa Agenției Naționale de Integritate, care găzduiește, în perioada 26 – 30.09.2022, o delegație din Republica Bulgaria, formată din 14 reprezentanți din cadrul Ministerului Justiției, Ministerului Internelor, Parchetului Districtual din Pleven, Inspectoratului Consiliului de Miniștri, Comisiei pentru Combaterea Corupției și Confiscarea Bunurilor Ilegale, precum și reprezentanți ai Training & Research Point, un O.N.G. activ în lupta împotriva crimei organizate și a corupției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.