Acasă Economie Transelectrica: Trofeul Energeticianului – Ediția 2022

Transelectrica: Trofeul Energeticianului – Ediția 2022

DISTRIBUIȚI

 166440 – 26092022  – Peste 100 de energeticieni din cadrul Transelectrica, din toate unitãțile teritoriale, s-au întrecut sãptãmâna trecutã la cea mai importantã competiție profesionalã din domeniu: „Trofeul Energeticianului” – Ediția 2022.

Dupã pauza de doi ani din perioada pandemiei, Compania Naționalã de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA și Federația Naționalã a Sindicatelor din Electricitate „UNIVERS” au reluat organizarea „Trofeul Energeticianului”, unul dintre cele mai reprezentative concursuri din domeniu, care a avut loc la Buzãu (Centrul de Exploatare Ploiești) în perioada 19-23 septembrie 2022. Competiția este dedicatã aprecierii și punerii în valoare a performanțelor profesionale ale angajaților Companiei, care prin activitatea lor contribuie zi și noapte la menținerea siguranței în funcționare a Sistemului  Electroenergetic Național din România. Trofeul Energeticianului 2022 a adunat cei mai buni experți din arii de specialitate esențiale pentru activitatea de bazã a Companiei. La finalul a patru zile de probe teoretice și practice, la care au concurat aproximativ 100 de specialiști Transelectrica din toatã țara, cei mai buni 31 dintre aceștia au ocupat locurile I, II și III, la cele 10 categorii de expertizã (conducere operativã, personal conducere operativã CTSI, personal deservire stații retehnologizate, personal deservire stații neretehnologizate, protecții, sistem SCADA, personal admitere recepții în cadrul lucrãrilor în cadrul Liniilor Electrice Aeriene, personal OMEPA, personal buget-finanțe-contabilitate și personal investiții), la care s-a adãugat câștigãtorul concursului-fulger.

Trofeul Energeticianului Transelectrica – Ediția 2022 a premiat excelența, profesionalismul, buna pregãtire și a pus în luminã atuuri profesionale de excepție ale inginerilor tineri și mentorilor din cadrul Companiei care lucreazã atât pentru menținerea siguranței Sistemului Energetic Național, cât și pentru dezvoltarea unei infrastructuri de transport al energiei electrice bazate pe digitalizare și tehnologii moderne.

Prin desfãșurarea acestei competiții, Transelectrica își propune sã promoveze dezvoltarea unei culturi organizaționale performante prin stimularea procesului de învãțare și perfecționare continuã în rândul angajaților. Pentru sectorul energetic, misiunea  Transelectrica presupune desfãșurarea unor activitãți complexe, care implicã un grad ridicat de responsabilitate în ceea ce privește desfãșurarea profesiei și buna funcționare a Sistemului Electroenergetic Național. De aceea, standardele de excelențã profesionalã trebuie menținute la cel mai înalt nivel în rândul angajaților, pentru a face fațã dinamicii evoluțiilor tehnologiei în domeniul energetic.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.