Acasă Anchete Interne 26 de percheziții domiciliare la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și...

26 de percheziții domiciliare la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

DISTRIBUIȚI

 166692 – 13102022  – În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița pun în aplicare 26 de mandate de percheziție domiciliară, dintre care 16 în municipiul Urziceni și 10 în comuna Bărbulești.

De asemenea, vor fi puse în executare 15 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Activitățile de cercetare penală sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Acțiunea urmărește documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite că ar deține arme și muniții letale fără drept, precum și pentru descoperirea și indisponibilizarea tuturor bunurilor deținute ilegal.

La activitățile desfășurate participă luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița și Grupării Mobile Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.