Acasă Externe Agenda Europeana Comisarul european Elisa Ferreira vizitează România pentru a discuta despre Acordul de...

Comisarul european Elisa Ferreira vizitează România pentru a discuta despre Acordul de parteneriat 2021-2027

DISTRIBUIȚI

 166560 – 05102022  – Miercuri și joi, comisarul pentru Coeziune și reforme, Elisa Ferreira, se va afla la Alba Iulia și la Petrila, pentru a participa la inaugurarea Acordului de parteneriat cu România pentru perioada 2021-2027.

Se va întâlni cu prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă și cu ministrul Investițiilor și proiectelor europene, Marcel-Ioan Boloș. Aceștia se vor adresa apoi actorilor naționali, regionali și locali implicați în politica de coeziune cu privire la prioritățile României pentru noua perioadă de finanțare.

La 6 octombrie, comisarul Ferreira se va deplasa la Petroșani și Petrila, unde va vizita proiecte finanțate de UE, precum mina din Petrila și școala primară și secundară locală.

O întâlnire cu studenți, antreprenori, mineri și reprezentanți ai ONG-urilor va avea loc în Aula Magna, pe Strada Universității din Petroșani, la ora 10:30, urmată de o conferință de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.