Acasă Social Depistat în timp ce efectua transport public de persoane, fără a fi...

Depistat în timp ce efectua transport public de persoane, fără a fi autorizat

DISTRIBUIȚI

166646 – 10102022  – Luni 10 octombrie a.c., în jurul orei 9:20, polițiștii Serviciului Rutier Olt în timp ce desfășurau activități de verificare a legalității transportului de persoane, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Găneasa,  județul Olt, despre care existau informații că ar efectua transport public de persoane,  fără a fi autorizat în acest sens.

În momentul solicitării documentelor, conducătorul autoturismului a aruncat documentele pe carosabil și a ieșit din autoturism, sărind în râul Olt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, cu o barcă pneumatică, în vederea aducerii la mal a bărbatului și un echipaj al ambulanței, pentru acordarea primului-ajutor.

În urma evenimentului, bărbatul a fost scos din apa râului Olt și nu a necesitat ingrijiri medicale, refuzând să fie transportat la o unitate spitalicească.

Conducatorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de utilizare a autoturismului, pentru 6 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.