Acasă Economie Pasajul suprateran de la Domnești ”va fi inaugurat pe 15 noiembrie”

Pasajul suprateran de la Domnești ”va fi inaugurat pe 15 noiembrie”

DISTRIBUIȚI

166892– 28102022  – Așteptat de mulți ani, Pasajul suprateran de la Domnești, din cea mai aglomerată intersecție de pe Centura Capitalei, va fi inaugurat pe 15 noiembrie, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu.

Importnt nu doar pentru Centura Capitalei, ci și pentru traficul din sudul țării, Pasajul de la Domnești este primul sens giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei. Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în Ministerul Transporturilor, a a nunțat la RRA că deja au început pregătirile pentru darea în trafic a acestui pasaj, săptămâna viitoare urmând să fie făcute testele pentru iluminatul public

”Vor fi făcute și testele necesare pentru a vedea dacă pasajul este construit în parametrii optimi. În urma recepției care va fi în perioada următoare, pe 15 noiembrie îl vom da în trafic”, a anunțat Scrioșteanu.

Este de așpetat ca în primăvara anului viitor, tot pe Centura Bucureşti Sud, să fie date în folosință alte două sensuri giratorii suspendate – Berceni și Popoești-Leordeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.