Acasă Stiri Locale Bucuresti-Ilfov Pe 15 noiembrie va fi gata Pasajul Domnești

Pe 15 noiembrie va fi gata Pasajul Domnești

DISTRIBUIȚI

166624 – 08102022  – Pe 15 noiembrie va fi gata și vom putea circula pe Pasajul Domnești, susține Irinel Scrioșteaanu, secretar de Stat în Ministerul Transporturilor, cel care s-a ocupat îndeaproape de stadiul lucrărilor acestui obiectiv.

A fost finalizată turnarea balastului stabilizat pe rampa de coborâre/urcare spre și dinspre Fomnești și a început montarea bordurilor și lucrările la girație, iar săptămâna viitoare va începe asfaltarea acestei rampe.

De asemenea, au fost finalizate fundațiile scărilor de acces pietonal și va începe montarea structurii metalice ale acestora.Se află în curs de finalizare asfaltarea pe rampa de coborâre spre București și pe rampa de urcare spre Bragadiru și în curs de finalizare montarea dispozitivelor de rost, a parapetului rutier și a balustradei pietonale pe toată girația suspendată și pe rampele tablierului metalic. După finalizarea dispozitivelor de rost, va începe realizarea marcajelor rutiere.

Se află în curs de finalizare și parapetele rutier de-a lungul Centurii București.

Au fost turnate straturile de uzură pe prima și a patra bandă de circulație ale Centurii București și se pregătesc celelalte două benzi, 2 și 3, pentru stratul final și montarea parapetelor New Jersey.

A început acoperirea cu stratul de protecție anticorozivă pe toată structura din beton a pasajului (pile, culei, ziduri, rampe).

Totodată, a început montarea indicatoarelor rutiere, continuă realizarea bazinelor pentru retenția apei pluviale, în zona giratoriului Domnești – București, inclusiv construcția stațiilor de pompare aferente, continuă montarea stâlpilor pentru iluminat, a lămpilor electrice și a tablurilor de conexiune pe mai multe zone ale pasajului și realizarea rețelei de canalizare pluvială în zona pasajului.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.