Acasă Anchete Reținuți pentru contrabandă cu țigări

Reținuți pentru contrabandă cu țigări

DISTRIBUIȚI

166625 – 08102022  – La data de 7 octombrie a.c., polițiștii  Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 52 de ani, care transporta pe ruta Suceava-Piatra Neamț 60.000 de țigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă, într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Totodată, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, polițiștii de investigare a criminalității economice din Neamț și Suceava au pus în executare, în cadrul aceluiași dosar penal, în județele Neamț și Suceava, 8 mandate de percheziție domiciliară.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate 219.400 de țigarete,  susceptibile a fi provenite din contrabandă.

Două persoane, cu vârste de 52 și 68 de ani, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, în vederea continuării cercetărilor.

În urma documentării activității infracționale, persoanele în cauză au fost reținute, pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

Astăzi, acestea urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.