Acasă Sport România este Campioană Mondială la Dans Sportiv. Din nou!

România este Campioană Mondială la Dans Sportiv. Din nou!

DISTRIBUIȚI

 166671 – 12102022 – Dansul Sportiv românesc traversează o perioadă foarte buna, grație rezultatelor obținute de sportivii români care au ajuns în topul mondial aproape la toate categoriile de vârstă.

În weekend-ul recent încheiat, pe 8 octombrie 2022, la Elblag – Polonia a avut loc Campionatul Mondial Under 21 Standard, unde Romania s-a impus în ierarhia mondială prin perechea formată din Cosmin Lupoaie și Alessia Ioana Morariu care au cucerit cea mai înaltă treaptă a podiumului și s-au încununat cu titlul de „campioni mondiali” la această categorie.

Clasament final :
1.Lupoaie Cosmin – Morariu Alessia Ioana/ROU
2.Laurynas Makarovas – Kotryna Ambrazeviciute/LTU
3.Sebastiano Grande – Moorea Farinaccio/ITA
4.Vladyslav Tsykhanovskyi – Veronika Tsikhanovska/UKR
5.Riccardo Perretta – Julia Mozdyniewicz/ITA
6.Marcel Mijalski – Julia Wojteczek/POL

Proaspeții campioni mondiali nu au răgaz prea mare pentru că la sfârșitul acestei săptămâni sunt angrenați într-o nouă competiție în care vor lupta pentru titlul Mondial la categoria de 10 dansuri Under 21, eveniment ce se va desfășura la Roterdam, în Olanda .

Revenind la competiția organizată la Elblag – Polonia, sportivii românii au dominat și cele mai importante categorii din concurs: Iată rezultatele:

– Adult Standard – Locul 1 perechea Cojoc Rares & Matei Andreea
– Adult Latin – Locul 1 perechea Miculescu Ionuț Alexandru & Păcurar Andra- Tineret Standard – Locul 1 perechea Clit Serban Constantin & Aurora Gioncada și Locul 2 perechea Pădurariu Ștefan Alexandru & Constandache Mălina Elena
– Tineret Latin – Locul 3 perechea Pădurariu Ștefan Alexandru & Constandache Mălina Elena.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.