Acasă Social Aparare Şeful Statului Major al Apărării, Daniel Petrescu, vizită oficială în SUA

Şeful Statului Major al Apărării, Daniel Petrescu, vizită oficială în SUA

DISTRIBUIȚI

 166911 – 30102022  – Șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, va efectua o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, în perioada 31 octombrie – 9 noiembrie. În program sunt planificate întrevederi cu președintele Comitetului Întrunit al Șefilor de State Majore, șefii categoriilor de forțe, precum și cu reprezentanți ai unor think-tank-uri din domeniul securității.

Vizita șefului Statului Major al Apărării se înscrie în cadrul acțiunilor de consolidare susținută a cooperării militare cu SUA. Relațiile solide de colaborare existente între cele două armate se subsumează obiectivelor Parteneriatului Strategic dintre țara noastră și SUA, urmărind interesele naționale ale României de promovare a stabilității în Europa.

În marja vizitei, generalul Daniel Petrescu are incluse și întâlniri cu Adjunctul General al Gărzii Naționale din Alabama, partener al Armatei României în cadrul programului „STATE PARTNERSHIP”, precum și cu militarii români aflați la post în comandamentele din Tampa, Florida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.