Acasă Social Ciucă dă vina pe Nicușor Dan pentru problemele cu căldura din București...

Ciucă dă vina pe Nicușor Dan pentru problemele cu căldura din București și anunță că nu-i va da bani: „Primăria putea să rezolve problema”

DISTRIBUIȚI

167084 – 15112022– Premierul Nicolae Ciucă spune că nu sunt bani la buget pentru a-i da lui Nicușor Dan ca să plătească datoriile Termoenergetica, iar primarul general trebuia să rezolve până acum problema termiei în București.

„Este o problema a autorității locale. Primăria are în responsabiltate să rezolve această problemă. Eu am chemat de anul trecut primăria la discuții și instituțiile din sistem pentru a rezolva problema termiei în perioada sărbătorilor, apoi l-am invitat pe dl primar să prezinte un plan concret pentru a rezolva această problemă de sistem. Până în momentul de față soluțiile sunt fie să ridicăm plafonul de îndatorare, fie să dăm bani de la buget. Banii de la buget să-i dăm unei autorități locale care putea să rezolve problema, cu certitudine nu-i vom avea. Sunt și alte localități într-o situație mult mai dificilă. Soluția este din punctul meu de vedere ridicarea plafonului și să-și rezolve problemele”. a declarat șeful Guvernului. Sursa:hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.