Acasă Social Aparare Noul ministru al Apărării vorbește despre reconfigurarea sistemului medical militar

Noul ministru al Apărării vorbește despre reconfigurarea sistemului medical militar

DISTRIBUIȚI

  166938 – 02112022   – În perioada 1-5 noiembrie, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central (SUUMC) „Dr. Carol Davila”, în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București, Asociaţia Cadrelor Medicale din SUUMC şi Revista de Medicină Militară, organizează Conferinţa Naţionale cu tema „Excelență și interdisciplinaritate în medicina militară”.

La ceremonia de deschidere a manifestării științifice, ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a elogiat activitatea SUUMC, „instituție fanion pentru sistemul medical românesc”, și a mulțumit întregului personal al spitalului pentru eforturile depuse în ultimii ani și a asigurat echipa de conducere a instituției medicale de întregul său sprijin pentru realizarea obiectivelor de dezvoltare și modernizare.

Tîlvăr a vorbit și despre preocupările legate de reconfigurarea sistemului medical militar și dotarea tuturor unităților sanitare cu echipamente moderne, ”pentru ca știința personalului medical să fie perfect completată și de tehnologie capabilă să susțină un diagnostic corect și reparatoriu. Și proiectele de finanțare europeană sunt o componentă esențială pentru că avem, astfel, capacitatea de a accesa fonduri substanțiale care pot îndeplini angajamentele asumate”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.