Acasă Anchete Interne Percheziţii la persoane bănuite de furt calificat din locuințe și societăți comerciale

Percheziţii la persoane bănuite de furt calificat din locuințe și societăți comerciale

DISTRIBUIȚI

 167363 – 09122022 – În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, efectuează 17 percheziții, în județul Călărași, la persoane bănuite de furt calificat din locuințe și societăți comerciale.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2022 – prezent, persoanele bănuite ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt calificat din locuințe și societăți comerciale, în județul Călărași.

Vor fi puse în executare 8 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor Poliției Municipiului Călărași, Secției 1 Poliție Rurală Modelu, Secției 4 Poliție Rurală Dragalina, Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.